2018 április 06.

Vámos újabb elismerésben részesült

Válogatott pólósunk újabb elismerést kapott, aki a közösségi oldalán mondott köszönetet.

Budapest, 2017. július 27. Vámos Márton a férfi vízilabdatorna elõdöntõjében játszott Görögország - Magyarország mérkõzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re gyõzött, és bekerült a döntõbe. MTI Fotó: Czagány Balázs

( (MTI Fotó: Czagány Balázs / archív)

Még februárban írtunk róla, hogy Vámos Márton a Play Boynál jelölt a “MAN OF THE YEAR” azaz az Év Embere díjra sportolói kategóriában. Ekkor, mindenki arra buzdított válogatott kiválóságunk, hogy szavazzon rá.

Nos, a tegnapi napon büszkén posztolta facebook oldalán, hogy elnyerte az elismerést, és természetesen nem felejtett el köszönetet mondani rajongóinak sem.

“Óriási megtiszteltetés, hogy én lettem a Playboy – Man of the Year Év sportolója kategóriájának győztese.
Köszönöm a szavazatokat és a támogatást! ??
Sajnos az eseményen nem tudtam részt venni válogatott elfoglaltságom miatt, szurkoljatok nekünk az Európa Kupa Szuperdöntőben!”

– írja közösségi oldalán.

Érdekesség, hogy Vámost tavaly megválasztotta Swimming World Magazine az esztendő legjobbájnak. Sőt, az újságírók voksolásai alapján a nyári vb MVP-je is ő volt.

A magyar válogatottban ma már az olaszok ellen láthatjuk balkezesünket, az M4 Sport-on 16 órától a 2017-es esztendő év emberét.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek