2015 március 13.

Úszás: Hosszú Katinka Klicskóval edzett

A magyar úszóklasszis Fourt Lauderdaleben találkozott az ökölvívóval. Katinka elláta pár jótanáccsal a bokszolót, cserébe az ukrán óriás meghívta egy edzésére.

hosszu katinka klicsko

(Fotó: Hosszú Katinka/facebook)

Illusztris társat talált magának Hosszú Katinka az egyik edzéséhez, hiszen Vlagyimir Klicskóval hozta össze a véletlen az edőtáborban. A bokszoló Bryant Jennings ellen készül, hiszen április 25-én vele meccsel a Medison Square Gardenben és, mint megtudtuk a futás helyett, inkább másfél kilométert úszik.

Hosszú Katinka, facebook-oldalán, így írt a nagy találkozásról: “Örömmel jelentem be, hogy van új edzőpartnerem, Vlagyimir Klicsko személyében! Viccet félretéve, valóban együtt úsztunk, ő is Fort Lauderdaleben készül az elkövetkező 6 hétben a következő mérkőzésére. Wladimir szeret úszni futás helyett, kb 1.5 km-t úszik egyszerre. Kérdezett egy-két technikai dolgot az úszásról, és mondta, hogy szerinte az úszás egyik legnehezebb sport és nagyon tiszteli az úszókat. Meghívott, hogy nézzünk meg egy box edzését a tornatermében (mivel a vízben nem volt valami meggyőző), de semmiképp ne fehér pólóban érkezzünk…”Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek