2017 május 28.

Újabb olimpiai bajnok érkezhet a Fradihoz

Alaposan megerősödhet a Ferencváros csapata a következő idényre, ráadásul kulcsposztra érkezhet a szerb fiatal játékos a zöld-fehér klubhoz.nikolajaksics01

Több sajtóorgánumban megjelent, hogy Nikola Jaksics a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A játékos a Partizán Belgrádban pólózott az idén, tavaly pedig a válogatottal felért a csúcsra, hiszen olimpiai bajnok lett. Mikor Rióban nyakába akasztották az érmet írtunk róla, hogy – akkor a még csak 19 éves játékos – gyakorlatilag mindent megnyert.

Figyelemreméltó volt, hogy ő volt az egyetlen olyan játékos volt az olimpiai bajnok szerb válogatottban, aki otthon játszott. Több kérője is akadt a szeptemberben például a Jug Dubrovnikban is folytathatta volna, de nemet mondott a horvát ajánlatra.

A vaterpolovesti.com tudni véli, hogy Slobodan Nikics is csatlakozik a Fradihoz, ő az OSC-t hagyja el. Az érkezők mellett távozókról is lehet hallani, Tóth Márton a minap jelentette be, hogy jövőre nem lesz a Ferencváros tagja, míg Dőry Farkas Miskolcon folytatja.

A Fradi egyébként hétfőn – holnap – tart sajtótájékoztatót, ahol bejelenti jövő szezonbeli csapatát.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek