2016 július 28.

Új igazolásaival megkezdte a felkészülést a Szombathely is

Idén már a másodosztályban fog szerepelni a vasi alakulat. Az új edző mellett, öt új erősítéssel kezdte meg a felkészülést a csapat a 2016/2017-es idényre.

avus2016

A Szombathely is megkezdte (Fotó: aligator.hu)

Szeptemberben – mint beszámoltunk róla – a Szombathely az Ob I/b-ben fog szerepelni. Ennek megfelelően erősített az alakulat, Matajsz Márk vezetőedző mellett, öt új név is érkezett a csapathoz. Horváth Alex Franciaországból tért vissza, Vladimir Cetrics Óbecséről, Takács Kristóf Pécsről, Kurucz Barnabás az UVSE-ből, míg Práczky Károly az Ob I-es Tatabányától érkezett. Egy távozó is van Szőke Patrik személyében.

A csapatnak már alakul a programja is, augusztus első felében az ausztrál junior-válogatottal edzenek, majd Szentesre utaznak, ahol a Kurca-parti felnőtt, ifi és serdülő csapatokkal meccselnek. Szeptemberben szeretne a klub egy négycsapatos tornát is rendezni. Célként pedig a biztos bentmaradást tűzte ki a vezetőség. – áll a klub honlapján.

Sajnos a versenykiírás még mindig nincsen fent a Szövetség honlapján, így az Ob I/b-s bajnokság kezdetét – egyelőre – nem tudjuk.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek