2014 augusztus 28.

U19-es Eb.: Elődöntőben a magyar válogatott

A Horkai-legénység bejutott az U19-es Eb elődöntőjébe, miután ma nem kis izgalmak közepette egy góllal legyőzte a montenegrói válogatottat. Holnap az olaszokkal játszik a csapat.2014 u19es eb05
A magyar válogatott megnyerte a csoportját, így a tegnapi napon egy nap pihenő járt a játékosoknak, míg a montenegróiak a másodikok lettek a gruppettójukban, így nekik tegnap is játszaniuk kellett.

A mérkőzés jól kezdődött, hiszen már 2-0-ra is vezettünk Manhercz és Sedlmayer góljaival, de a negyed végig nem sikerült is ezt az előnyt megtartani, hiszen Brajovic révén egy volt az előny a nyolc percet követően. A második negyedben két góllal elhúztunk a nagyszünetre. Sedlmayer, aki a mérkőzésen ötöt is vágott ebben a nyolc percben is villogott, és végül 5-3 állt a forduláskor az eredményjelzőn.

A harmadik negyedben Montenegró egy gólra feljött, de egy időkérés után jól játszottuk meg a fórt és Sedlmayer ismét visszaállította a közte kettőt, sőt egy ötméteresből már háromra hízlalta az előnyt, ekkor 8-5 volt ide. A negyedik nyolc percben már egyre is feljöttek a montenegróiak,és többször az egyenlítésért támadtak. A mi támadásaink rendre elhaltak, mikor Manhercz egy szemfüles megoldással ötmétereshez juttatta a csapatot, amit ő maga értékesített. Ekkor még volt hátra pár perc, de maradt ez az eredmény, pedig az ellenfél többször is a kapufát forgácsolta.

A magyar válogatott ezzel a győzelmével bejutott az elődöntőbe az U19-es Eb-n. Holnap pedig 14 órától játszik az olasz csapattal.

U19-es Eb., negyeddöntő:

Montenegró – Magyarország 9-8 (2-3, 1-2, 2-3, 1-3)
Gólszerzők: Sedlmayer 5, Manhercz K. 2, Horváth, Kovács Z.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.