2017 augusztus 06.

U17-es válogatott: szerb és montenegrói skalpok

Jól halad a felkészülése U17-es válogatottunknak, hiszen a kaposvári felkészülési tornán a szerbek után, Montenegró is kapitulált.

vizilabda altalanos02

Horváth János csapata két nagyon fontos mérkőzést húzott be Kaposváron. Az U17-es Eb-re készülő válogatottunk a szerbeket és a montenegróiakat verte a somogymegyei felkészülési tornán.

Mint ismeretes, a kontinenstornát szeptember 10. és 17. között rendezik.

„A felkészülésünk negyedik hetét zártuk, s kicsit olyanok vagyunk, mint a himnuszban a balsors – minden héten kidőlt egy ember… – mondta Horváth János szövetségi edző, (Macsi Martin Melegh Milán, Fekete Gergő és Dala Döme sérülésére –  Mindezek ellenére nagyon jól jött számunkra ez a torna, köszönjük szépen a kaposváriak vendéglátását és a szövetség támogatását. Alapozásból jöttünk, a törökök elleni meccs délelőttjén is úsztunk, persze ez nem kifogáskeresés a szoros meccsre. A szerbek és a montenegróiak legyőzésének örülünk, boldogak vagyunk, hogy megnyertük a tornát, ugyanakkor tudjuk, messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ebből, hiszen miként mi, az ellenfelek is hiányos összeállításban álltak fel. Tekintettel arra, hogy Montenegróval egy csoportban vagyunk az Európa-bajnokságon, és nem biztos, hogy találkozunk addig velük, egyáltalán nem mindegy, milyen képet hagyunk bennük. Jól játszottunk sokáig, majd butaságok miatt magunkra húztuk őket, végül sikerült nyernünk. Most két nap szünetet kap a csapat, majd folytatjuk a felkészülést – fejezte be a szövetségi edző a waterpolo.hu-nak.

U17-es nemzetközi felkészülési torna (helyszín: Kaposvár)

Monteneró-Magyarország 5-6 (0-2, 1-2, 0-1, 4-1)
Gólszerzők: Draskovics 2, Vucsurovics, Radovics, Perkovics, ill. Baksa 2, Bihácsi, Fodor O., Schmölcz, Szieben

Másik mérkőzésen:

Törökország-Szerbia 11-15

Fiú U17-es Eb-keret:

Kapusok: Grieszbacher Márk, Korom Dániel, Lampert Márk

Mezőnyjátékosok: Baksa Benedek, Bihácsi Bence, Bóbis Botond, Bozó Péter, Dala Döme, Fekete Gergő, Fodor Olivér, Konarik Ákos, Schmölcz Norman, Szieben László, Sziládi Kristóf, Szőke Benedek, Tóth Gyula, Vékony Ákos

Vezetőedző: Horváth János, Edző: Dávid ZoltánHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek