2016 március 14.

Tour of Champions – Íme, a szerbek kerete

Nem pihennek a szerbek sem március végén. Kész programmal, és egy bő kerettel jelentkezett a szerbek szövetségi kapitánya, Dejan Szavics. Indul a Tour of Champions…szerbia eb markotodorovics

Dejan Szavics semmit nem bíz a véletlenre, a riói repülőjegy már megvan a szerbeknek, így a kvalifikáció tornán nem kell részt venniük, Pihenhetnének a játékosok és a csapat, de a szerbek kapitánya, edzéseket vezényel az övéinek. Sőt, végig járják az országot.

Több mint tíz napot fognak együtt készülni a szerbek. Az első fázisban a válogatott beutazza Szerbiát. A Tour of Champions nevet viselő részben: Újvidék, Nis, Kragujevác és végül Belgrád lesz az állomás. Sőt, még Koszovóba, Gracanica városába is elutaznak egy gálamérkőzésre.

Március 28-tól indul a második fázis, amikor az ausztrálokat látják vendégül Szavicsék, egészen április 1-jéig fognak a “kengurúkkal” edzőtáborozni, ebbe természetesen 31-én egy hivatalos meccs is bele fog férni Nagybecskereken, ahol az Eb-győztes válogatott fog játszani, kiegészülve négy játékossal (Sztrahinja Rasovics, Viktor Rasovics, Nemanja Ubovics, Dimitrije Risticevics).

Szerbia bő kerete – (Tour of Champions)

Kapusok: Branislav Mitrovics, Gojko Pijetlovics, Dimitrije Risticsevics, Lazar Dobozanov

Mezőnyjátékosok: Dusko Pijetlovics, Marko Manojlovics, Nebojsa Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubovics, Milan Aleksics, Nikola Jaksics, Sava Randjelovics, Radomir Drasovics, Djordje Vucsinics, Vladan Mitrovics, Andrija Prlainovics, Stefan Mitrovics, Strahinja Rasovics, Ognjen Stojanovics, Gavril Subotics, Filip Filipovics, Viktor Rasovics, Zivko Gocics, Dragoljub Rogacs, Filip Radojevics, Nikola Lukics, Dusan Mandics, Drasko Gogh.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek