2015 június 04.

Távozhat a sikeredző

Néha az sem elég, ha mindent megnyer egy edző a csapatával a szezonban. Igor Milanovics minden valószínűség szerint távozik a Recco kispadjáról… 
2014-2015 pro recco
Egyre több olasz szakportál ír arról, hogy az idén triplázó – Olasz bajnokságot, Olasz-kupát és BL-t megnyerő – reccói edző feláll a kispadról és a görög bajnok Olympiakoszt fogja trenírozni a következő szezontól.

Hiába nyert meg mindent a Reccóval Igor Milanovics, a szakemberek és a csapathoz közel állok mégis többet vártak tőle. Valójában nem is érezte jól magát a szezonban a kispadon, ezt támasztja alá, emblematikus mondata a BL megnyerése után :“Köszönöm Mino Marsilinek, (a Recco technikai igazgatója – a szerk. megjegyzése) aki az elmúlt hónapokban az egyetlen ember volt, aki meghívott kávézni és megértette az én filozófiámat.”

Tegnap azt hittük közelebb kerülünk az edzőkérdés megoldásához, mikor egy értekezleten vett részt Milakovics (Milanovics helyettese), ahol mindenki azt gondolta, hogy bejelentik a tréner távozását. “Találkoztunk Milakoviccsal a jövőről és az áigazolásokról beszélgettünk” – mondta Mino Marsili, aki hozzátette: “Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a Milanovics távozásáról szóló híreket. A tulajdonos fogja eldönteni.” – fejezte be a tuttolevante.it-nek a Recco techinkai igazgatója.

Az edzői posztra már vannak kiszemltek, ha Milanovics megy a helyére vagy Vujaszinovics vagy Porobics ülne le.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek