2014 október 28.

Takács Orsolya: Új évet kezdtünk

A női válogatottunk csapatkapitányának már az elkövetkezendő időszak lebeg a szeme előtt. Jól érzi magát újra itthon, és nagy lelkesedéssel vetett bele magát a munkába…2014 Takacs Orsi

Az idei szezont már a BVSC-nél kezdte meg Takács Orsi, aki Olaszországból tért haza. A női válogatottunk csapatkapitánya már Rióra gondol, de tisztában van vele, addig még akad egy-két feladat.

Takács Orsolya a vizipolo.hu-nak: Új évet kezdtünk, már Rió jegyében. Addig van két nagyon fontos állomás, ugye a kazanyi vb, és egy olimpiára kvalifikáló Eb. A lehetőség megteremtődött arra, hogy többet készüljünk együtt. Remélem, hogy hasznosak lesznek az összetartások és a nyarat már olyan erőállapotban tudjuk kezdeni, hogy még előrébb tudunk jutni, elsősorban csapattaktikailag, felkészültségileg. – majd így folytatta – Az első edzésekből még nem sok minden szűrhető le. A felmérésen és az új stábtagok megismerésén van a hangsúly. Úgy érzem, szépen lassan kialakul minden. – A BVSC-ben éppen a hétvégén nyertek egy rangadót, erről eképp szólt – Nagyon örültünk a szombati győzelemnek. Sokat dolgozunk, nagyon élvezem, hogy újra itthon vagyok. Rengeteg a motivált fiatal, akikkel nagyon jó együtt edzeni. Annyit kértem a klubtól, hogy ebben a két évben még maximális erőbedobással tudjam a munkába belevetni magam és ehhez a feltételeket abszolút megteremtették.

A női Ob I-ben való sikeres szezonkezdetet a válogatottban november 25-én kamatoztathatja, hiszen a csapat világliga selejtezőre lesz hivatalos Oroszországba.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek