2014 november 19.

Szombattól kapható Hosszú Katinka könyve

November 22-én végre megjelenik az úszófenomén, Hosszú Katinka motivációs könyve, melynek elkészülésében fontos szerep jutott a kiváló televíziós szerkesztőriporternek, Szántó Dávidnak is. Az “Iron Lady” első nekifutásra 10 ezer példánnyal jelentkezik a hazai könyvpiacon, méghozzá Katka és edző-férje Shane Tusup közös cégének, a Toos Sports Agency Kft. gondozásában. A jövő év elején elkészül a könyv angol nyelvű változata is a külföldi piacok számára. A könyv megjelenését dedikálással egybekötött roadshow kíséri.katka könyv

“Ma már nem félek a kudarctól”

Nem kérdés, hogy ha az ember kellő motivációval rendelkezik, akkor bármit elérhet, és erre maga Hosszú Katinka a legjobb példa. A könyv a londoni olimpia és a barcelonai világbajnokság közti időszakot foglalja össze. “A londoni olimpia óta úszóként és emberileg is hatalmas változáson mentem át, és felelősségemnek érzem, hogy a jövő úszóinak is átadjam azokat a tapasztalatokat, amelyeket az elmúlt húsz, és főleg az elmúlt két évben szereztem. Ez egy motivációs könyv, amellyel inspirálni szeretném a leendő olimpiai bajnokokat. A lényeg az, hogy én ma már nem félek a kudarctól. Ez nagyon érdekes, mert amióta így van, azóta az eredmények is jönnek.”

Úszóként ő az első dollármilliomos, a dicsőség mégsem szállt a fejébe. Nem szórja a pénzt, nem költ felesleges dolgokra, holott évekkel ezelőtt ezt maga sem hitte volna el. “Régen azt hittem, ha sok pénzem lesz, akkor mindent megveszek, amit csak kinézek magamnak. Baján arról álmodoztam, hogy majd mennyi ruhám meg cipőm lesz. Most már máshogy gondolkodom, próbálom a jövőmet építeni, okosan beosztani a pénzt. Ebből szeretném megteremteni a nyugodt hátteret a családomnak, finanszírozni leendő gyermekeim tanulmányait.”

 Szántó Dávid az “Iron Ladyről”

“Valamikor július végén kezdtünk rohamtempóban a közös munkákhoz, amikor már csak nagyon kevés idő volt hátra a berlini Európa-bajnokság rajtjáig. Először hihetetlennek tűnt számomra a könyv megjelentetésének alapgondolata, de aztán, ahogy kezdtem előcsalogatni Katka legőszintébb gondolatait, és megismertem a sikerpáros küldetésének üzenetét, be kellett látnom, hogy ők ketten a saját céljaik megvalósítása mellett, azért is jöttek Magyarországra, hogy tudásukkal, tapasztalataik közreadásával máris tehessenek valamit a hazai úszósportért.”

“A 250 oldalas könyv elsősorban arról az elképesztő átalakulásról szól, ami a külső megjelenésében és a gondolkodásmódjában, valójában azonban az egész szervezetében rövid idő alatt lezajlott. Az olvasók megtudják majd, hogy miért csak negyedik lett Londonban, pontosabban azt, hogy mi minden vezetett egészen odáig. A még izgalmasabb szembesüléssel azok az oldalak szolgálnak majd, amelyek a kudarcként megélt 2012-es nyári játékoktól a 2013-as barcelonai világbajnoki győzelmekig vezető út mérföldköves eseményeit mutatják be, meglepő történeteket is találva. Egészen biztos vagyok abban, hogy a könyv megjelentetésével, az abban foglaltakkal elérik a céljukat, és nem csak a jövő bajnokait fogják motiválni, hanem a mai élvonal képviselőinek is hasznos tanácsokkal szolgálhatnak.”

A dedikálás időpontjai

November 22: Pólus Center, 12 óra

November 23: Köki Terminál, 11 óra

November 23: Aréna Pláza, 14 óra

November 23: Westend City Center, 17 óra 

November 24: Allee, 18.30

November 25: Debrecen-Fórum, 18.30

November 26: Győr-Árkád, 18.30

December 09: Pólus Center, 18.30

December 10: Allee, 18.30

December 11: Kecskemét-Malom, 18 óra

December 12: Baja-Kossuth Lajos utca, 17.30

December 13: Pécs-Árkád, 12 óra

December 13: Szeged-Árkád, 17.30

December 14: Debrecen-Fórum, 13 óra

December 14: Nyíregyháza- Korzó, 16.30

December 15: Köki Terminál, 18.30

December 16: Aréna Pláza, 18.30

December 17: Westend City Center, 18.30

 

Forrás: Samsungsport

V. A.

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek