2016 január 02.

Szirányi is jön a Volvo Kupára!

Jó esélye van Szirányi Balázsnak ismét ott lenni az Európa-bajnokságon. A spanyol szövetségi kapitány bizalmat szavazott neki, így itt lesz a Volvo Kupán, egy keretszűkítés azonban még hátra van.spanyol valogatott01

Gabi Hernandez úgy döntött, tizennégy játékossal utazik el a holnap kezdődő Volvo Kupára. A csapatban helyet kapott Szirányi Balázs is, aki nem szokott mostanában kimaradni a nagyobb tornákról sem, így jó eséllyel pályázik a belgrádi Eb-keretbe kerülésre.

Az ibériaiak sincsenek ott az olimpián. Így nekik is az Eb valamint a kvalifikációs torna maradt, mint utolsó mentsvár. Az Eb-n Montenegróval, Hollandiával és Szlovákiával kerültek egy csoportba.
A spanyol válogatott kerete a Volvo-kupára:

Dani López-Pinedo, Marc Minguell, Alberto Munárriz, Albert Espanol, Marc Roca, Fran Fernández, Szirányi Balázs, Roger Tahull (CN Atlètic Barceloneta), Inaki Aguilar (CN Terrassa), Pau Bach (Quadis CN Mataró), Blai Mallarach (Olympiacos), Gonzalo Echenique (Primorje), Guillermo Molina (Brescia), Gonzalo López-Escribano (CN Sabadell)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek