2015 június 10.

Szinkronúszás: Készen állunk a bakui Európa Játékokra

Egyéniben, párosban és csapatban is megmérettetnek szinkronúszóik a bakui Európa Játékokon. Az elutazás előtt a lányok edzőit, Hámori Zsuzsannát kérdeztük, milyen eredményre számítsunk.

szinkronuszas baku

A lányok már a helyszínen (Fotó. mszusz.hu/facebook)

 

Hámori Zsuzsanna a szinkronuszo.hu-nak:

Rövid volt az idő. Később tudtuk csak meg, hogy a párosunk mellett még csapatban is részt vehetünk a bakui Európa Játékokon. Ennek ellenére a felkészülés jól sikerült. Kétszer, háromszor már teszteltem a lányokat magyar bírók előtt. Készen állunk a versenyre. Potozásos sportág révén meglátjuk mire elég, amit tudunk.

Mire lehet számítani, te mit vársz a lányoktól

A maximális, 100%-ot fogom kérni a lányoktól. Ide már számunkra Európa verhető mezőnye elbukott, hiszen kvótát kellett szerezni. Párosban van a legtöbb esélyünk, döntő közeli eredményt várok, csapatban a finálé már nekem is meglepetés lenne.

Mennyire lesz nehéz a verseny?

Az Eb nehezebbnek bizonyult, hiszen negyed ennyi felkészüléssel volunk ott. Most az Magyar Olimpiai Bizottság olyan körülményeket teremtett nekünk illetve az MNSK, hogy tökéletesen tudjuk végezni a munkánkat. – Hogy mire elég? Jó kérdés, én abban bízom, hogy a 2017-es vb miatt már jobban odafigyelnek ránk.

A bakui Európa Játékokon ők fogják képviselni Magyarországot:

Egyéni versenyszám: Szabó Veronka

Páros versenyszám: Fodor Adél, Harcsa Viktória

Csapat és kombinációs kűr versenyszám: Fodor Adél, Harcsa Viktória, Szabó Veronka, Dimanopulosz Dorina, Kézdi Fanni, Kertai Lili, Riemer Alexandra, Lukovszky Sarolta.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek