2015 május 27.

Szerb nagyágyú tart a Fradiba, spanyol gólkirály a Debrecenhez

Az olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok Szlobodan Nikics a fővárosba, Sergi Mora a Debrecenhez tart.

nikics

Szlobodan Nikics (Fotó: Dubrovacki.hr)

Újabb jelentős erősítések érkeznek a magyar bajnokságba. Egy olasz portál híre szerint a Ferencváros és a Debrecen minden követ megmozgat, hogy a legizmosabb trióhoz, a Szolnokhoz, OSC-hez, Egerhez felzárkózzon. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a fővárosiakhoz igazol Marko Csuk, a szerb Radnicski kiválósága, az Egerben játszó Milos Csuk testvére, illetve Szolnokról Tóth Márton. A jelek szerint a Népligetben nem állnak meg ennél a szintnél, ugyanis az olimpiai ezüstérmes, kétszeres világ- és négyszeres (!) Európa-bajnok szerb Szlobodan Nikics is aláírhat. A 32 éves center a török Galatasarayt hagyhatja ott Budapest kedvéért, de korábban pólózott a Pro Reccóban is.

Sergi Mora

Sergi Mora (Fotó: cleverbit.com)

A debreceniek korábban már megszerezték a RacioNet-Honvédtól a válogatottnál is számításba vett Lévai Márton, vele érkezett Szőke Szabolcs is. Ezek után újabb nagy név igazolhat Varga Tamás csapatába: a spanyol bajnokság legutóbbi gólkirálya, Sergi Mora otthagyja a Terrassát a Debrecen kedvéért. A Terrassa megnyerta az alapszakaszt, aztán a rájátszásban hamar kiesett, óriási meglepetésre. Most pedig egyik nagy értékétől válhat meg. Mora 32 éves, 2009-ben világbajnoki ezüstöt nyert a spanyol válogatottal.

További érdekesség, hogy az olasz portál szerint Szolnokon Tóth Márton helyére külföldi érkezhet. Emiatt túl sok lehet a légiós a klubnál, és az a Zsivko Gocics állhat tovább, aki mégsem kapja meg a magyar állampolgárságot.

További infók az átigazolásokról!

Gy. Zs., Sz. B.

 

 

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek