2015 november 05.

Szegény csapatot az ág is húzza – Kis híján elmaradtak a hétvégi meccsek Belgrádban

Nem elég, hogy anyagi gondokkal küzd a Partizán Belgrád és a szerb vízilabda sportág, most a belgrádiak uszodájával is adódtak gondok, ugyanis a Banjicában napokig nem volt melegvíz, így sokáig úgy tűnt, nem tudják megrendezi a hétvégi rangadót.banjica uszoda

Pár napja a legnagyobb fejtörést egy eltörött cső jelentette a Partizán Belgrád csapatának és a Banjica személyzetének. Ugyanis a melegvízet biztosító cső megadta magát. Így nemcsak az edzések megtartása, de a hétvégi meccsek megrendezése is veszélybe került. A belgrádi együttes ráadásul a Jug Dubrovnikot látja vendégül pár nap múlva, mely együttessel egy csoportban van a Bajnokok Ligájában is.

Mára azonban úgy néz ki minden gond elhárult – ezt Mirko Bradajics a Partizán igazgatója jelentette be, így péntektől vasárnapi megrendezheti a belgrádiak a Jug elleni meccsét. A két fél a Regionális Liga tabellájának élmezőnyében található. A Partizán öt ponttal van lemradva a Jugtól, mely  együttes vezeti a pontvadászatot, így jó kis találkozóra van kilátás.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek