2015 március 05.

Speciális olimpikont támogat az OSC Újbuda

Az A-Híd OSC Újbuda vízilabda csapata március 14-én a Vasas ellen lép pályára. A meccs különlegessége, hogy az újbudai csapat a belépőkből származó teljes bevételt Demeter Judit speciális olimpikon, tollaslabdázó számára ajánlja fel.

Demeter_Judit

Demeter Judit már második alkalommal képviselheti Magyarországot az értelmi fogyatékosok számára rendezett Speciális Nyári Világjátékokon. Négy évvel ezelőtt hatalmas sikert ért el Athénban, amikor női és vegyes párosban aranyérmes lett, egyéniben pedig negyedik helyezést ért el. Juditnak most ismét lehetősége nyílik megismételni korábbi sikereit, hiszen a Los Angelesben július 25. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő speciális játékokra is kvalifikálta magát.

Ahhoz azonban, hogy részt vehessen a versenyeken, önrészt is kell fizetnie. Ehhez nyújt segítséget az OSC vízilabdacsapata. A cél az, hogy minél többen nézzék meg a meccset, ezzel támogatva az olimpiai éremesélyes lány versenyét is.

OSC_Ujbuda

„Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk Juditot az újabb olimpiai érmek megszerzésében. Ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek el március 14-én és nézzék meg a mérkőzést, így nemcsak nekünk szurkolhatnak a Vasas ellen, de egy sikeres magyar sportoló újabb eredményes szerepléséhez is hozzájárulhatnak. Jegyeink ára 500 forint, de természetesen örömmel fogadjuk a nagyobb összegeket is, hogy hozzájárulhassunk Judit sikereihez” – mondta el Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek