2017 augusztus 20.

Sorsoltak a nemzetközi kupákban – Az OSC érdekes helyszínen kezd

Megtartották a sorsolást a Bajnokok Ligájának, az Euro Kupának és a női Euroligában. Íme, a beosztás…

 

Champions League logo bluetext 20132014

 

Újvidéken tartották meg a nemzetközi kupák sorsolását.

A Bajnokok Ligája első körőben az OSC Banja Lukára utazik, ahol a bosnyák házigazdával valamint a Terrassa, a Kazany, és a Portuense együttesével küzd majd meg. Érdekesség, hogy Tel-Aviv is elnyerte a C-csoport rendezési jogát, még Strasbourg a B-jelű csoportét.

Az Euro Kupában a Miskolc itthon kezd. Sike József együttese: egy montenegrói, egy spanyol, egy orosz, egy német és egy szlovák csapatot kapott. A Fradi a B-jelű csoportba került. A zöld-fehér együttesnek Veronába kell utaznia, ahol hét csapat ellen kell a medencébe ugrania.

A nőknél is sorsoltak, az Euroligában, az UVSE, a Dunaújváros és a BVSC is elkerülte egymást az első körben.

Bajnokok Ligája, férfiak:(1. selejtezőkör. Szeptember 15–17.)

A-csoport, (Banja Luka): A-HÍD-OSC-ÚJBUDA, CN Terrassa (spanyol), Sintez Kazan (orosz), VK Banja Luka (bosnyák), CF Portuense (portugál)

B-csoport, (Strasbourg): Canottieri Napoli (olasz), Strasbourg ASPTT francia), ENKA Sport (török), Jadran Herceg Novi (montenegrói)

C-csoport, (Tel-Aviv): Mornar Split (horvát), ANC Glyfada (görög), Galatasaray (török), ASA Tel-Aviv (izraeli)

Euro Kupa, férfiak: (1. selejtezőkör. Szeptember 29–október 1.)

A-csoport, (Miskolc): Primorac Kotor (montenegrói), CN Mataro (spanyol), Sturm Csehov (orosz), Hornets Kosice (szlovák), PANNERGY-MVLC, White Sharks Hannover (német)

B-csoport, (Verona): FTC-PQS Waterpolo, Sport Management Verona (olasz), Jadran Split (horvát), Montpellier (francia), OSC Potsdam (német), Pays d’Aix Natation (francia), ZPC Amersfoort (holland)

Euroliga nők: (1. selejtező, december 1–3.)

A-csoport (helyszín: Messina): Ugra Hanti-Manszijszk (orosz), CN Saint Andreu (spanyol), Despar Messina (olasz), SV Nikar Hiedelberg (német)

B-csoport (Dunaújváros): NC Vuliagmeni (görög), ANC Glyfada (görög), Lille UC (francia), DUNAÚJVÁROS

C-csoport (Utrecht): UVSE, Uralocska (orosz), UZSC (holland), Widex Donk Gouda (holland)

D-csoport, (Padova): Plebiscito Padova (olasz), Orizzonte (olasz), BVSC-ZUGLÓ, ZVL Leiden (hollandHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek