2016 február 09.

Savics nem ragaszkodik az Eb-keretéhez

Közeledik a következő világliga mérkőzés a szerb válogatottnál is. Dejan Szavics ennek megfelelően kihirdette csapatát, amiben jó pár változás van a nemrég Eb címet ünnepelt gárdához képest. dejanszavics01

Több helyen is változást eszközölt Dejan Szavics a Belgrádban Európa-bajnokságot nyert válogatottjához képest. Kimaradtak a magyarországi légiósok, Stefan Mitrovics, Zsivko Gocics, Milan Alekszics, Branislav Mitrovics, Milos Csuk valamint a Recco balkezesét, Dusan Mandicsot is kihagyta a csapatból a szövetségi kapitány. Természetesen a pihentetés ennek az elősleges oka, mint válaszolt a szerb szövetség oldalának.

Azonban ott lesznek Franciaország ellen többek között a Rasovics testvérek, akik nagyon jó szezont tudhatnak maguk mögött a Barceloneta együttesében és a négy nélkülözhetetlen játékos: Slobodan Nikics, Dusko Pijetlovics, Andrija Prlainovics, Filip Filipovics is.

A szerb keret a franciák elleni Világliga mérkőzésre:

Gojko Pijetlovics, Dimtrije Risticsevics, Mateja Asanovics, Nikola Jaksics, Gavril Subotics, Radomir Drasovics, Slobodan Nikics, Dusko Pijetlovics, Andrija Prlainovics, Filip Filipovics, Sava Randelovics, Strahinja Rasovics, Viktor Rasovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek