2015 szeptember 17.

Rangos felkészülési tornát rendeznek Szegeden

Immát hatodik alkalommal rendezik meg a Taylor&Nash női tornát Szegeden. Az ellenfelek a házigazdák mellett a Dunaújváros, a Szentes és Szerbia válogatottja lesz.Gémes Anett Alexa; Kuna Szonja

A lányok is hangolódnak, hiszen hamarosan ők is elkezdik az Ob I-es szezont. A felkészülésben tökéletesen beleillik a VI. Taylor&Nash Kupa, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg Szegeden.

A házigazdák mellett, ahol nem volt távozó, idén megerősödtek, hiszen négy meghatározó játékos is érkezett: Vida Peggi, Elbert Stefánia, Tóth Petra és Rudics Boglárka személyében. A Dunaújváros szinte csak az edzői stáb cserélődött ki. Szentesen pedig hárman távoztak, Sabrina Van der Sloot Hollandiába, Pócsi Bianka Egerbe, Győri Eszter pedig befejezte a pályafutását és már mint másodedző lesz jelent Tóth László mellett a parton. Helyettük fiatalokat épít be a vezetőedző: Tóth Csenge, Farkas Tamara, Mihály Kinga és Urvári Lili áll készen bevetésre.

A hétvégi kupa sajtótájékoztatóján Drégelyi Zoltán, a szegedi klub elnöke hangsúlyozta, a város kiemelt sportágak közé sorolja a női vízilabdát, tudatos építkezés folyik és nagy gondot fordítanak az utánpótlásra is. Az egyesületben több mint 400 gyerek tanult meg úszni, és a 22 fős OB I-es keretnek a kétharmada saját nevelésű játékos.

A VI. Taylor&Nash nemzetközi felkészülési torna:

A program:
2015. szeptember 18., Péntek:
17.00 Dunaújváros–Szerbia
18.30 Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem–Hungerit-Szentesi VK

2015. szeptember 19., Szombat:
10:00 Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem–Szerbia
11.30 Hungerit-Szentesi VK–Dunaújváros
15:00 Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem–Hódmezővásárhely (leány gyermek felkészülési mérkőzés)

16.00 Szerbia–Hungerit-Szentesi VK
17.30 Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem–Dunaújváros

Sz. B.

Fotó: MTI



Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek