2014 november 05.

Pro Recco: Ismét terítéken az uszoda felújítása

Mozgalmas napokat él meg Recco városa. Az olasz válogatott itt készül, egészen pontosan Soriban a franciák elleni világliga selejtezőre, valamint ismét tárgyalnak a reccói Punta Sant’ Anna uszoda felújításáról.

Recco punta Sant'Anna

Az új Punta Sant’Anna uszoda!

Mint már beszámoltunk róla, Alessandro Campagna csapata több napig Soriban készül a franciák elleni világliga találkozóra, ennek keretében pedig a Pro Reccoval játszik egy barátságos találkozót is. Közben a klub elöljárói találkoztak Recco város polgármesterével, akivel újra tárgyalnak a Punta Sant’ Anna uszoda felújításáról. Mint ismeretes már évek óta, egészen pontosan négy éve a csapat Soriban játssza a mérkőzéseit a városi fedett uszodában, hiszen a reccói létesítmény annyira leromlott, hogy már edzéseket sem tartanak a nyitott uszodában.

Az egyik tekintélyes olasz portál – a wpdworld.com –  ezt a címet adta a hírnek: “A szokásos hülyítés?” – ez is jól jelzi, hogy már évek óta nem került pont az ügy végére, de most úgy látszik a felek nagyon elszántak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek