2016 június 11.

Pazar napunk lesz holnap!

Aki kilátogat a Szigetre nem fog unatkozni, hiszen három bajnokság is holnap ér véget. A Egyetemi bajnokság fináléját, a Serdülő bajnokság döntőjét valamint a férfi Ob I/b legutolsó felsőházi meccsét is végigizgulhatjuk.

ált. polókép03

Az Egyetemi pólóbajnokságban egy napon bonyolítják le az elődöntőket és a helyosztókat. Délelőtt az ELTE-BGE és a Corvnius-Pázmány találkozókat, délután pedig az bronzmeccset és a döntőt rendezik.

A Gyermek és az Ifjúsági Országos Bajnokság is véget ért, mindkettő KSI-sikerrel. Most itt az esély, hogy a sportiskolások triplázzanak, hiszen a serdülőben is ott vannak a fináléban, miután ma a Fradit verték. A másik ágon pedig a BVSC az UVSE-t, így Zoufal Norbert tanítványaival küzdenek meg.

A nap végére, estére fog maradni a ráadás, hiszen a listavezető UVSE és az YBL csap össze a férfi Ob I/b-ben. Amennyiben nyernek a vendégek, úgy feljutottak az elsőosztályba. Idén már játszottak egy meccset, akkor az YBL egyetlen góllal győzött, most is hasonlóan szoros meccsre van kilátás.

A holnapi nap programja: (2016. június 12.)

Egyetemi bajnokság elődöntők: 

10.00 ELTE-BGE (Széchy uszoda)
11.30: Corvinus-Pázmány (Széchy-uszoda)
15.00 Bronzmérkőzés (Hajós fedett)
16.30 Döntő (Hajós fedett)

Serdülő bajnokság, végjáték:

Bronzmérkőzés:

14.00 FTC – UVSE (Széchy-uszoda)

Döntő: 

15.30 KSI – BVSC (Széchy-uszoda)

Férfi Ob I/b rájátszás, 8. forduló: 

19.00 UVSE – YBL (Hajós 33-as medence)



Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek