2015 június 25.

Parádés mérkőzés a brazilok ellen – Megvan a csoportelsőség

Fölényes győzelmet aratott a világligán a Benedek-csapat a brazilok ellen. A mérkőzésen tizenhárom góllal győzött az együttes, és ezzel megszerezte a csoportgyőzelmet is.

ferfivalogatatott012

Tizenhárom góllal verték Brazíliát a srácok (Fotó: MTI/archív)

Többismeretlenes volt az egyenlet a mérkőzés előtt, hiszen mindenképpen nyerni kellett a második helyhez. A csoportgyőzelemhez pedig hattal kellett volna verni a dél-amerikaiakat.

A mérkőzés Perrone előnyös góljával kezdődött, 0-1. Ezek után, előbb Varga Dumi egyenlített, majd Hosnyánszky és Salamon is bevette a brazil kaput, 3-1. A negyed végén pedig kivédekeztünk egy kettős fórt is. A folytatásban egyre jobban alakult a meccs, hiszen kezdtünk elhúzni ellenfelünktől. A két Varga keretbe foglalta a negyedet, Dumi az elején, Dani pedig a végén lőtt gólt. Közte Hosi duplázott és Madaras kapásgólt durrantott. A nagyszünetben így 9-2 állt az eredményjelzőn.

A harmadik nyolc percben Santos révén még a brazilok feljöttek hatra. Azonban még mielőtt vérszemet kaphattak volna Hárai megszerezte első gólját, majd Erdélyi duplázott. A végén pedig Vámos bevitte a kegyelemdöfést, ami a különbséget illeti, hiszen közte tíz volt, így 13-3 volt a záróakkord előtt. Az utolsó nyolc percben már csak az eredmény számszerűsége volt a kérdés. Végül, a parádés védekezésünknek köszönhetően, közte tizenháromra alakítottuk az állást, és 16-3-ra győztünk.

Világliga, harmadik játéknap:

Magyarország – Brazília 16-3 (3-1, 6-1, 4-1, 3-0)

Magyarország: Nagy V. – Gór-Nagy, Madaras 1, Salamon 3, Varga Dániel 1, Varga Dénes 2, Hárai 2. Csere: Erdélyi 2, Vámos 2, Hosnyánszky 3, Angyal, Német. Szövetségi kapitány: Benedek Tibor

Brazília: Antonelli – Crivella, G. Gomes, B. Gomes, Delgado, Santos 1, Perrone 2. Csere: Bezerra (kapus) Alonso, Salemi, Rocha, Guimares, Vrlic. Szövetségi kapitány: Ratko Rudic

 

[socialpoll id=”2278684″]

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek