2015 április 03.

OSC – Szolnok: vélemények a rangadó után

Az alapszakasz utolsó fordulójának rangadóján a listavezető Szolnok a második OSC otthonában tudott győzni (11-9). A mérkőzés után a vizipolo.hu szövetségi kapitányt, edzőt, játékost kérdezett.szolnok osc

Mit azt megírtuk, a Szolnok nagy csatában legyőzte az OSC-t. A tudósítás itt olvasható. A meccs főszereplőit és Benedek Tibor kapitányt kérdezte honlapunk.

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: “Két negyedig teljesen kiélezett harc folyt, onnéttól a Szolnok átvette az irányítást. Ahogy utolértük őket, megint meg tudtak lépni, és ezt a helyzetet ma nem tudtuk megoldani.”

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: “Ahogy azt korábban mondtam, nem volt tétje a meccsnek, éppen ezért nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hogy egy ilyen szituációban is így küzdöttek, magukért, a csapatért. Az első negyedben szerintem még lassabban játszottunk, utána pedig többször volt olyan helyzet, amikor elléphettünk volna nagyobb különbséggel, de nem tettük. Ezekből a hibákból aztán rendre gólt is kaptunk. A második félidőben már jobban ment, többször is nagyobb különbséggel vezettünk, elégedett vagyok. Azért volt három-négy olyan hiba, amit majd még ki kell elemeznünk. Az OSC jó csapat, ezt eddig is tudtuk, végeredményben azt kaptam, amit vártam.”

Benedek Tibor szövetségi kapitány:Olyan sok jelentősége nem volt ennek a mérkőzésnek, legalábbis nagy tétje, persze a presztízs sokat számított. A végére elfáradt az OSC, mint az eddigi összes OSC – Szolnokon, és ez döntött.”

Decker Ádám, az OSC csapatkapitánya: “Félideig jól álltunk, aztán elfáradtunk, elfogytunk. kevesen vagyunk, hiányzik Kevin (Graham – a szerk.), két ember nem játszott azok közül, aki nevezve volt. A Szolnokból is hiányzott persze Kis Gábor. Nagyon jól kihasználták, hogy Kayes sokat vállalt centerezésből, és gyakran bevitték bekkbe. Érzések szerint a harmadik negyedben dőlt el a mérkőzés, amikor a megszerzett emberelőnyökkel nem tudtunk élni, és akkor el is dőlt, hogy nem győzhetünk.”

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek