2015 április 29.

OSC – Eger: Vélemények a nagy derbi után

Az első elődöntőn győzött hazai pályán az OSC a bajnoki címet védő Eger ellen. A vezetőedzők, játékos véleménye a mérkőzésről.

IMG_0048vagott

Óriási csatában győzött 13-11-re az OSC az Eger ellen az E.On férfi vízilabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén. Az egriek érthetően csalódottan üldögéltek a medence szélén, míg az OSC-sek boldogan nyilatkoztak. A vizipolo.hu megszólaltatta a nagy meccs főszereplőit.

Vincze Balázs, az OSC edzője: A tavaszi felkészülés döntött. Amikor november végén kiderült, hogy nem kerülünk be a Bajnokok Ligájába, akkor új stratégiát kellett kitalálnunk. Januárban és februárban, amikor különböző edzőtáborokba jártunk, illetve az elmúlt három hét alatt tudatosan elterveztünk mindent. Mennünk kell tovább, ezzel a győzelemmel nem zárult le sem az elődöntő, sem a bajnokság. van egy hetünk arra, hogy regenerálódjunk, pihenjünk, edzünk, és aztán egy nappal a meccs előtt elutazzunk Egerbe, és kivívjuk a továbbjutást.

Dabrowski Norbert, az Eger edzője: Sok mindenre gondoltam a mérkőzés előtt, de arra nem, hogy 13 gólt kapunk. nekünk most még annyival is nehezebb a helyzetünk, hogy szombaton a bajnokok Ligájában játszunk, nem tudunk készülni az OSC ellen, a szerdai meccsre.

Biros Péter, az Eger játékosa szűkszavúan nyilatkozott: Nyilván volt esélyünk arra – nem is kicsi -, hogy megnyerjük a meccset, elpackáztuk a lehetőséget. menni kell tovább, nem szabad itt leragadni, mert akkor rosszul járunk. Nekünk most már a szombati meccsre kell koncentrálnunk. Szerintem felszabadultan játszottunk, nem volt nagyobb teher rajtunk, mint az OSC-n.

EMLÉKEZTETŐ

A-Híd OSC – ZF Eger 13-11 (2-3, 6-6, 3-2, 2-0)

Budapest, Nyéki Imre uszoda, 1000 néző

Vezette: Horváth Cs., Petik

OSC: Bisztritsányi – Bátori 3, Kayes 1, Juhász, Hegedűs, Bundschuh, Gór-Nagy 2. Csere: Kovács 2, Graham, Decker Á. 1, Salamon 2, Szentesi.

Vezetőedző: Vincze Balázs

Eger: B. Mitrovics – Csucskovics, Hosnyánszky 2, Szivós, Vapenszki, Hárai 1, Biros 2. Csere: Zalánki, Erdélyi 3, Lőrincz 1, M. Csuk 1, Bedő 1, Angyal.

Vezetőedző: Dabrowski Norbert

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek