2018 július 22.

OMV Kupa: második helyen végeztünk a felkészülési tornán

A horvátok egyetlen góllal jobbak voltak a magyar csapatnál Szombathelyen, ahol végül a második helyen zárt az együttes a felkészülési tornán..

 

 

 

 

© Unger Tamás

Fotó: aligator.hu

Az utánpótlás felkészülési tornán a magyar U18-as válogatottunk Kanada és Olaszország legyőzése után, a zárónapon a horvátokkal nézett farkasszemet.

A mérkőzés elég hektikusan alakult, hiszen az első negyedben 4-1-re elhúztunk, amit a másodikban növeltünk eggyel, így 7-3-mal várhattuk a harmadik etapot. A fordulás után 5-1-es negyeddel a horvátok 8-8-ra alakították a mérkőzést. A záróakkordban hiába vezettünk 9-8-ra a horvátok innen megfordították a meccset, eldöntve a tornagyőzelem sorsát.

II. OMV-Kupa – Nemzetközi Férfi Utánpótlás Torna  (Szombathely)

Magyarország-Horvátország 9-10 (4-1, 3-2, 1-5, 1-2)
Gólszerzőink: Fekete G. 3, Schmölcz N. 2, Konarik Á. 2, Bóbis B. 1, Aranyi M. 1

A torna végeredménye:
1. 
Horvátország
2. Magyarország
3.
 Olaszország
4. Kanada

Az U18-as vb-keret (fiúk): 
Kapusok: Grieszbacher Márk (KSI), Korom Dániel (Vasas), Tóta Gergő (Eger)

Mezőnyjátékosok: Aranyi Máté (UVSE), Baksa Benedek (UVSE), Bóbis Botond (KSI), Csorba Tamás (BVSC), Dala Döme (UVSE), Ekler Bendegúz (AVUS), Fekete Gergő (Debrecen), Fodor Olivér (BVSC), Konarik Ákos (UVSE), Sári András (Eger), Schmölcz Norman (KSI), Sólyom Levente (BVSC), Szeghalmi Zsombor (Szolnok), Szieben László (UVSE), Szőke Benedek (FTC), Tóth Gyula (Szentes), Vékony Ákos (KSI)

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek