2015 szeptember 18.

Olimpia 2024: Los Angeles bemutatta a promóciós videóját

Miután augusztus elején Boston elveszítette a lehetőséget a 2024-es nyári olimpia megrendezésére, az Amerikai Olimpiai Bizottság egy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy Los Angeles kapja meg a nevezés jogát.

A bejelentés óta Los Angeles város képviselői kidolgoztak egy javaslatot, mi szerint felújításra szorul több épület is a városban. Az egyik ilyen ötlet, hogy egy futball stadion belsejében alakítsanak ki egy ideiglenes medencét, 4,1 milliárd dolláros költségvetéssel bír.

los_angelesFotó: abc7news.com

Los Angeles folytatta útját a 2024-es olimpia felé és elkészítette promóciós videóját a nyári játékokra. A kisfilm kiemeli a város sokszínűségét, az angyalok városát az USA nyugati fővárosának, a Latin-Amerika északi fővárosának és a Csendes-óceáni térség keleti fővárosaként említi.

Los Angeles mellett jelenleg Párizs, Hamburg, Róma és Budapest van versenyben a 2024-es olimpia rendezési jogáért. A pályázat határidejének lejárta után a Nemzetközi Olimpiai Bizottság képviselői elutaznak a nevező városokba, hogy elkészítsék az értékelést a 2017-es eredményhirdetésre.

Forrás: swimmingworldmagazine.com

N.V.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek