2016 március 20.

Olasz Kupa: A Recco behúzta

A két nagy rivális, a Recco és a Brescia csapott össze az olasz kupa döntőjében. A mérkőzésen egyetlen gól döntött, a végén pedig Tempestiék örülhettek, immár a tizenegyediknek.

2016olaszkuparecco

A boldog győztes

A Recco zsinórban negyedszer győzött az olasz kupa fináléjában. 2013 óta idén sem talált legyőzőre Amadeo Pomilio együttese. A döntő azt hozta, amit várni lehetett, hiszen nagy csatában múlta felül a címvédő a Bresciát.

A győztes mester, Amadeo Pomilio így értékelt: Izgalmas meccs volt. A közönség fanasztikus volt, igazi döntő hangulatot varázsolt ide. Gratulálok a fiúknak, akik nagyot nyújtottak védekezésben. Három naponta játszani nem könnyű, maximális terhelés alatt voltak a játékosok, akik remek munkát végeztek. Mostmár Rió a cél, és az olimpiai kvalifikációs tornán kivívni a részvételt. – A Recco ezdője, a válogatott másodedzője is, így számára folytatódik a munka. A trieszti tornát április 3. és 10. között rendezik.

Olasz Kupa, döntő:

Pro Recco-AN Brescia 5-4 (1-0, 2-1, 1-2, 1-1)

Pro Recco: Tempesti, F. Di Fulvio 2, Mandics, Figlioli, Giorgetti, Sukno 1, A. Fondelli 1, Aicardi, Figari, Bodegas, Ivovic 1, Gitto, Pastorino. vezetőedző.: Pomilio.

AN Brescia: Del Lungo, Guerrato, C. Presciutti, Randelovics 1, Molina Rios, Rizzo 1, L. Damonte, Nora, N. Presciutti, Bertoli, Ubovics 1, Napolitano 1, Dian. vezetőedző.: Bovo.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek