2015 november 20.

Nyéki Balázs: Avramovics egy nap alatt jobb játékos lett – videó

Nincs határa a pólós humornak, ezt Nyéki Balázs a Fradi vizilabdázója mutatta meg, amikor köszöntötte az immár magyar állampolgár Marko Avramovicsot.

Nyeki Balazs01

A magyar-szerb vizipólós rivalizálást nem kell bemutatni senkinek. Több évre nyúlik vissza, egy-egy mérkőzésnek mindig külön hangulata, külön atmoszférája van. A játékosok nagyon tisztelik egymást, de azért néha-néha kedvesen odaszúrnak egymásnak, ezzel is fokozva a már legendás pólós humort.

Nem volt ez másként, mikor szerdán köszöntötték Marko Avramovicsot a fradi pólósai. Ugyanis az egykori szerb világbajnok magyar állampolgár lett. A köszöntőt a zöld-fehérek csapatkapitánya Nyéki Balázs mondta, ami így hangzott: Örülünk, hogy magyar lettél, de azért örülünk, mert így jobb játékos lettél egy nap alatt. Természetesen Avramovics is pár szót szólt, immár magyarul, aki meglepően jól és érthetően beszélt a videóban.: Magyar állampolgár lettem. Nagyon boldog, elégedett és büszke vagyok.

A Fradi hétvégén a Magyar Kupában is érdekelt lesz, ahol az Egert fogadják, immár Avramovics Márkkal a soraiban.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek