2015 december 01.

Női válogatott: Nagyüzem van – Kína és Franciaország a célkeresztben

A Magyar Kupa után női válogatottunk útra kelt. Bíró Attila tanítványai Kínába utaztak egy edzőtáborba, majd Franciaország felé veszik az irányt, ott világliga-selejtezőt játszik a csapat.noivalogatottedzes20151010

Mindkét válogatottunknál nagyüzem van. A férfiak Patraszban ma este játszanak világliga mérkőzést, a nők pedig Kínába utaztak egy edzőtáborba. Bíró Attila 17 fős kerettel utazott el. A túra előtt kijelentette a kapitány: “Egyértelműen az Eb-re való csapatkeresés a cél.”

A húsz fős csapatból, akiket először hívott be a kapitány hárman maradtak ki. (Kisteleki Dóra – az ismert okok miatt,-  valamint Horváth Brigitta és Gurisatti Gréta.)

Mostmár az Európa-bajnokság végig együtt lesz a csapat, hiszen a bajnokságok erre az évre befejeződtek. Írhatnánk, hogy van bőven ideje a szakvezetőnek megtalálni a csapatot, de az idő rövid, hiszen január 10-én kezdődik a kontinenstorna.

A női magyar válogatott kerete:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella, Tóth Ildikó (UVSE), Garda Krisztina, Menczinger Kata, Somhegyi Noémi (Dunaújváros), Illés Anna, Leimeter Dóra, Takács Orsolya (BVSC), Bujka Barbara (Szentes), Czigány Dóra (Eger)

A magyar válogatott vl programja:

December 8.:

Franciaország–Magyarország (Troyes)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek