2015 november 21.

Női válogatott: Bíró Attila keretet hirdetett – Fájó döntés az Eb jegyében

A közelgő világliga meccs előtt bő keretet hirdetett Bíró Attila. A női válogatottunk kapitánya két játékosra nem számíthat a meccsen, egyre pedig az Eb-felkészülés során.Biroattila05

A második mérkőzését fogja játsszani a világliga selejtezőjében női válogatottunk. Az ellenfél a vb, és Eb ezüstérmes Hollandia lesz, akik a riói tornáról jönnek.

A csapatból hiányozni fog Somhegyi Noémi és Czigány Dóra mindkettőt betegség miatt kell nélkülöznie a szakvezetőnek. Kisteleki Dóra sem lesz ott a hollandok ellen, és nem csak ezen a találkozón. Az egykori világbajnok “magánéleti és családi okok miatt” nem tud az Eb-felkészülésre koncentrálni 100%-osan. Bíró Attilával hosszas egyeztetés után megbeszélték a dolgot, és a kapitány jelezte, hogy a kontinenstorna után is számít a játékosra.

A magyar-holland mérkőzést kedden rendezik a Hajósban.

A női magyar válogatott kerete:

Kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

Mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Tóth Ildikó, Szücs Gabriella (mind UVSE), Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Menczinger Kata (mind Dunaújváros), Illés Anna, Leimeter Dóra, Takács Orsolya (mind BVSC), Bujka Barbara (Szentes)

A magyar válogatott programja:

November 24.:

18.00 Magyarország–Hollandia – Hajós Alfréd (M4 Sport, élő)

December 8.:

Franciaország–Magyarország (Troyes)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek