2016 március 03.

Női válogatott: Kanada ellen ünnepelhetünk

A nemzeti ünnepen, március 15-én a Hajós uszodában száll medencébe Bíró Attila Eb-győztes csapata, amely barátságos mérkőzést vív Kanada legjobbjaival.

Belgrád, 2016. január 22. A magyar csapat örül a gyõzelemnek nõi vízilabda Európa-bajnokság Magyarország - Hollandia döntõjének végén Belgrádban 2016. január 22-én. A magyar válogatott 9-7-re gyõzött, ezzel aranyérmes lett és olimpiai kvótát szerzett. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kanada ellen ünnepelhetünk (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

A riói olimpiára való felkészülés részeként játszik a csapat, amelynek ez lesz az első hazai fellépése azóta, hogy januárban megnyerte az Európa-bajnokságot, ezzel egyszersmind kvótát szerezve a nyári ötkarikás játékokra.

“Ez a belgrádi aranyérmes csapat köszöntője lesz” – nyilatkozta a sportági szövetség honlapján Bíró Attila szövetségi kapitány. A csapat természetesen az a 13 játékos lesz, akik megszerezték Belgrádban az Európa-bajnoki címet

“Kivételes alkalom lesz ez, hiszen nagyon sokat nem játszunk már itthon hivatalos mérkőzést a riói olimpiáig. Ennek megfelelően igyekszünk majd kiszolgálni a nézőket” – tette hozzá a szakvezető.

A meccset 18 órakor rendezik, amit az M4 Sport élőben közvetít.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek