2015 december 14.

Női válogatott: Bíró Attila még karácsony előtt kihirdeti az Eb-re utazó csapatot

A Reggeli Start vendége volt Bíró Attila a női válogatott kapitánya. A szakvezető a világliga teljesítményt értékelte valamint kitért természetesen az Eb-re is.

Biroattiladig201512

Bíró Attila a világliga meccsekről: Nem képzeltem el előre. Mindhárom meccsen nyerni szerettünk volna, de a hollandok ellen nem sikerült, de nem bánkódunk emiatt, mert sokkal okosabbak lettünk a mérkőzés után. Három meccsünk volt a világligában, mind a három meccsen kicsit felforgatott csapattal játszottunk. Voltak olyan cserék, és változások a csapatban, amik kívülről indokolatlannak tűnnek, de én az Eb-re keresem a csapatot. Nem konkrétan a világligára készülünk, nekünk ez a három meccs kicsit sajnos felkészülési mérkőzés volt. – majd így folytatta – Lássam a lányokat, azokat a játékosokat is, akik nem voltak eddig stabil tagjai a válogatottnak, hogy komoly meccsen, komoly ellenfél ellen, mint lásd a holland mire képesek, egyébként nem vallottak szégyent, de tény, hogy némelyiküktől több kell.

A legutóbbi világliga mérkőzésről és a nehézkes körülményekről is beszélt a kapitány valamint rátért az Eb-felkészülésre is. Szerettem volna az elején mindenkit megnézni, már most a 80%-át látom az utazó csapatnak, két-három kérdőjel van még, ami a következő, ami hamarosan le fog tisztulni. A kapitány elmondta, védekezésben várhatóak változások, úgy érzi ezt kell jobban összerakni. Eb-keret pedig a karácsony előtt várható.

A teljes beszélgetés:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek