2015 szeptember 02.

Női Ob I: Új stábbal készül a Dunaújváros a következő szezonra

Még nem teljes a keret a Dunaújváros együttesénél. A három junior válogatott jövő hétig pihenőt kapott, de a többiek már edzenek, így a kazanyi vb-t megjárt pólósok is csatlakoztak az együtteshez, ahol a tavalyihoz képest, új stáb van. dunaujvaros

Természetesen Mihók Attila maradt a vezetőedző, de mellett Brávik Fruzsina fogja ellátni a másodedzői feladatokat valamint Schmidt Tamás a technikai vezetője lesz a csapatnak.

Az együttes a héten kezdte meg a munkát az októberi rajtra, ahol még három játékos pihenőt kapott, hiszen Gurisatti Gréta, Szilágyi Dorottya és Horváth Brigitta nemrég jött haza a junior vb-ről. A csapat egyébként őket leszámítva teljes, hiszen Menczinger Kata és Garda Krisztina szabadsága véget ért. Előbbi játékos így értékelt:  Az elmúlt három hét végre egy kicsit nem a vízilabdáról szólt. Kipihenve ugyan még nem érzem magam, de biztosan jót tett ez a kisebb pauza. A családdal és a barátokkal töltöttem legfőképp az időt, most még a Balaton tengetem az utolsó napokat, vasárnap este utazom majd haza Budapestre, hogy hétfőn már Dunaújvárosban legyek a lányokkal. A mozgás természetesen nagyon hiányzik, de még nem gondolkoztam azon, hogy jön hamarosan az új szezon. Azt tudom, hogy az edzői stábban változások történtek, de mindenkivel nagyon jó a kapcsolat és mindenkit nagyon jól ismerünk, úgyhogy ebből biztosan nem lesznek gondjaink. Természetesen az új emberek másfajta környezetet teremtenek, de ehhez már hozzászoktunk. – fejezte be a dfve.eu-nak Menczinger.

A női Ob I október 3-án veszi kezedtét.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek