2015 február 27.

Női Ob I: az UVSE-Centrál megállíthatatlan

Biztosan győzött Egerben a női bajnokság listavezetője, az UVSE – Centrál, egy sok gólt hozó, látványos mérkőzésen.

Helyt áll, de nem volt esélye az Egernek (Fotó: Egri Vízilabda)

Helyt áll, de nem volt esélye az Egernek (Fotó: Egri Vízilabda)

Kettős tévés meccset rendeztek Egerben, a férfiak bajnokija (Eger – Vasas) előtt az Eger női csapata szállt a vízbe, méghozzá a listavezető ellen. Az UVSE – Centrál ráadásul, mondhatjuk, jó formában is van, Kistelekiék nemrégiben, Euroliga-találkozón, a legjobb 8 között, Padovában győztek, mindenképpen esélyesebbnek számítottak hát ezúttal is. Keszthelyi és Kisteleki Hanna góljaival indult a mérkőzés, hamar elhúzott hát a vendégcsapat, és Kelemen Attila tanítványai ezek után már hiába erőlködtek. Az egriek a második negyedet 4-4-re hozták, de a különbség ezek után fokozatosan nőtt. A bajnoki cím egyik fő esélyese magabiztos játékkal nyert a sok gólt hozó mérkőzésen. Ki kell emelni Keszthelyi és Kisteleki Hanna játékát, ketten együtt 12 gólt szereztek. Játékuk – akárcsak az egri oldalon Czigányé – biztató a válogatott szempontjából is.

Kelemen Attila, az Eger vezetőedzője: “Sajnos ezúttal a kapusteljesítményünk nem a legjobb volt, ez is hozzájárult a sok bekapott gólhoz, nem vagyok elégedett…”

Áts Bertalan, az UVSE – Centrál vezetőedzője: “Közönségszórakoztató meccs volt, a huszonkét dobott gólnak nagyon örülök, a védekezésünkön azonban van még mit csiszolni.”

Női vízilabda Ob I, középszakasz, felsőház, 6. forduló

ZF Eger EKF – UVSE – Centrál 13-22 (3-6, 4-4, 2-6, 4-6)

Gólszerző: Czigány 4, Parkes 3, Zajácz 2, Ráski 2, Takács, Miklós ill. Keszthelyi 7, Kisteleki H. 5, Tóth D. 3, Csabai 2, Szűcs 2, Kuna 2, Sikter

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek