2015 május 04.

Női Ob I: az elsőt nyerte az UVSE-Centrál

Az UVSE-Centrál és a BVSC Wáberer elődöntős csatájában még csak az első meccsnél tartanak a felek. Az alapszakasz győztese, az UVSE a meccs felére nagyon elhúzott, és ez elég is volt a sikerhez. Folytatás szerdán.uvse central noi

A női bajnokságban már megszületett az első döntős, ugyanis hétfő délután a Szentes idegenben is legyőzte a Dunaújvárost. Az alapszakaszt nyerő UVSE-Centrál és a BVSC szeretne a szentesiek mellé kerülni. Az UVSE-Centrál korábban az Euroliga négyes döntőjében szerepelt, tömeges megbetegedések miatt kellett elhalasztani az elődöntős meccset.

Kisteleki Hanna kezdte a gólgyártást, majd ugyanő értékesített egy ötméterest, vezetett a hazai csapat. Ezt aztán ki sem engedte a kezei közül. A 3-2-es vezetésből lett 9-2-es, ekkora nagyjából el is dőlt a meccs. Szücs Gabriella, Tóth Ildikó, Csabai Dóra, Sikter Bea sorra lődözte a gólokat. Az utolsó negyednek 10-3-as UVSE előnnyel vágtak neki a csapatok, sok kérdés már nem volt. A végén még zárkózott a vendégegyüttes, így lett 11-8, jöhet a következő mérkőzés, szerdán, a BVSC otthonában.

Női vízilabda Ob I

Elődöntő, 1. mérkőzés:

UVSE-Centrál – BVSC Wáberer 11-8 (4-2, 4-0, 2-1, 1-5)

Hajós Alfréd uszoda

UVSE: Gangl – Csabai 2, Sikter 1, Kisteleki H. 2, Szücs 1, Tóth I. 2, Keszthelyi 3. Csere: Kuna, Sudduth-Kiss, Azumah, Kövesdi, Hertzka.

Vezetőedző: Áts Bertalan

BVSC: Doroszlai – Leimeter 1, Illés 1, Kele, Takács 1, Kisteleki D. 2, Gyöngyössy 1. Csere: Horváth A. (kapus), Varga V., Farkas, Tamás, Szmodics, Máté 1, Dauda Board 1.

Vezetőedző: Petrovics Mátyás

Gól/emberelőny: 3/7 ill. 2/7

Gól/büntető: 1/2 ill. -/1

Kipontozódott: Csabai (31.)

A párharc állása: 1-0 az UVSE-Centrálnak

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek