2015 december 15.

Nincs nagy változás – A horvát kapitány is keretet hirdetett

Ivica Tucak is bő keretet hirdetett, egyelőre az amerikai túra jegyében, de nagy valószínűség szerint az Eb csapat is, kisebb-nagyobb változásokkal ez lesz.

horvatorszag 2014eb

A spanyolokról már írtunk, Benedek Tibor pedig tegnap hirdetett bő Eb-keretet, most a horvát válogatott névsora is napvilágot látott.

A kapitány ismét Joszip Pavicsnak és Marko Bijacsnak szavazott bizalmat a kapuba, mint ahogy a mezőnyjátékosoknál sincsen nagy változás. A húzóemberek, mint például Loncsar, Jokovics, Petkovics, Setka és Sukno ott vannak a csapatban. A tavalyi vb-hez képest két játékos hiányzik, Obradovics (eltiltás miatt) és Fran Paskvalin biztosan nem lesz ott a kontinenstornán.

A plávik az Eb-ig előbb az Egyesült Államokba utaznak, majd hazatérve a magyar válogatottat fogadják december 27-től, december 30-ig egy edzőtábor keretében. Az újév elején, január 4-6. között Dubrovnikban kétkapuznak a brazil, a montenegrói és a német válogatottal, ezután utaznak Belgrádba. A szerb fővárosban a spanyol, szlovák és s szerb együttesekkel fog megküzdeni a csapat a csoportban.

A horvát keret az amerikai túrára:

Kapusok: Joszip Pavics, Marko Bijacs

Mezőnyjátékosok: Damir Burics, Andro Buslje, Marko Macan, Luka Loncsar, Boris Pavlovics, Maro Jokovics, Antonio Petkovics, Andelo Setka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Luka Bukics, Ante Vukicsevics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek