2020 október 11.

Nézeteltérés az Eger-Vasas meccs után

Nem gratulált Vad Lajosnak az Eger edzője a meccs után, de a sajtótájékoztatón elnézést kért.

Mint ismeretes, a 9. fordulóban a Vasas két góllal legyőzte az Egert. A két edző kézfogása a mérkőzés után azonban elmaradt, amit a győztes tréner a mérkőzés után szóvá is tett a sajtótájékoztatón.

Petrovai Márton rögvest elnézést kért, de az Eger facebook oldala még “megemlékezett pár sorban” az esetről, sőt, ezután Jenkei Dániel, a Vasas SC kommunikációs vezetője is reagált:

Egy sajtótájékoztató margójára!

Vad Lajos az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője meglehetősen szokatlan módját választotta véleménynyilvánítására. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató nyilvánosságát használta fel arra, hogy egyfajta üzenetet juttasson el Petrovai Mártonhoz. Nagyképűen, pökhendien megjegyezte, hogy illik gratulálni a győztes csapat edzőjének.

Ez természetesen így szokás! Csakhogy amennyiben Vad Lajos a mérkőzés végét jelentő sípszót követően nem sietett volna megszegni az egri Bitskey Aladár Uszoda házirendjét, ami szerint az uszoda egész területén tilos a dohányzás, akkor lett volna módja fogadni Petrovai Márton gratulációját!

-írta hevesi klub, ami nem maradt válasz nélkül:

Ezt írjátok:

“Vad Lajos az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője meglehetősen szokatlan módját választotta véleménynyilvánítására. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató nyilvánosságát használta fel arra, hogy egyfajta üzenetet juttasson el Petrovai Mártonhoz.”

Hát mégis hol kellene véleményt nyilvánítania, ha nem a sajtótájékoztatón? Tűzzön egy cetlit a hazai vezetőedző kocsijának a szélvédőjére?

Maga konfliktus ettől még alapulhat félreértésen, és egyébként a videón a vezetőedzőtök reakciója is korrekt, de az hogy utána az Eger hivatalos oldala odaszúr egy ilyen “közleményt” dühből, otrombán személyeskedve a dohányzás kapcsán, mégis azt mutatja, hogy annyira nem akaródzott gratulálnotok ma a győztesnek…

Ha további fejlemény lesz az ügyben, természetesen írunk róla.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek