2017 június 24.

Nagy csapatot építhet a Fradi a nőknél is

Egyelőre csak sajtóhírek vannak, kiket igazolhatott a zöld-fehér klub, de ezek alapján ütőképes együttes lehet jövőre a Népligetben, immár az OB I-ben.

vizilabdaaltalonos201703

Bő egy éve, tavaly március 1-jén számoltunk be róla, hogy a Fradi történelmi pillanthoz érkezett, hiszen a klub leány csapata első ízben mutatkozott be egy pontvadászatban, a 2001-es baby bajnokságban.

Mint ismeretes, az FTC-nél már ekkor tervben volt egy ütőképes felnőtt női csapat létrehozása, amire úgy néz ki szeptemberig kell csak várnunk.

A hír májusban fordult komolyra, mikor több sajtóorgánum is beszámolt róla, hogy a Fradi indulhat a női OB I-ben.

Most pedig a delmagyar.hu információi szerint a világ egyik legjobb centere, Bujka Barbara sem megerősíteni sem cáfolni nem szerette volna az újságnak, hogy a Népligetbe tart. Nos, Bujkán kívül Kasó Orsolya is a Fradiban kötheti ki, a válogatott kapuson túl Huszti Dórával is tárgyalnak. Kisteleki Dóra pedig a BVSC-t hagyhatja el a zöld-fehérek kedvéért.

Az ügyben természetesen megkerestük a klubot is, az FTC részéről az alábbi írásos választ kaptuk:

“Amennyiben a Ferencváros vízilabda szakosztályának lesz hivatalos bejelentése bármilyen témában, azt a szokásos módon, sajtótájékoztató keretében megteszi.”

A nagy bejelentésre így várni kell, de nemsokára felszállhat a “fehér füst” a Népligetből.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek