2017 június 05.

Nagy csapatot építhet a Dinamo Moszkva

Hosszú idő után, Oroszországnak is egy ütőképes klubcsapata lehet. Nagy neveket csábított el a Dinamo Moszkva, köztük egy világbajnokot is megszerzett.

nikolaradjen0101

Nikola Radjent már elcsábította a Dinamo Moszka, a szerb világ- és Európa-bajnok a Nagyváradot hagyja el az orosz klub kedvéért. Ezután a napokban sikerült megszerezni Gavril Suboticsot is, aki a 2016/2017-es idényben a Posillipoban játszott és 46 gólt szerzett. A szerb nehéztüzér most is ott van Dejan Savics szerb válogatott keretében.

A szerb sajtó úgy tudja, az orosz klubnál nagybevásárlást tartanak a nyáron és megpróbálják a legjobb honi játékosokat is leigazolni.

Mint megírtuk, a Bajnokok Ligája lehetséges kibővítésével, egy orosz klub is szabadkártyát kaphat, így a legjobb tizenhat között szerepelhet a főtáblán. Ha ez így lenne, a Dinamo Moszkva kapná meg a lehetőséget, hogy Európa legjobb csapatai ellen vegye fel a versenyt. Így nemcsak az otthoni bajnokságban, de a legrangosabb európai kupaporondon is maradandót tudna alkotni igazolásaival.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek