2015 május 14.

Montenegrói bajnokság: Bajnok a Jadran Herceg Novi

A esélyeknek megfelelően a Jadran két meccs alatt lerendezte a döntőt a Budva ellen. A második meccsen jövőre a Vasasban pólózó montenegrói válogatott Jovan Sarics két góllal vette ki a sikerből a részét.

Jadran bajnok vijesti.me

A boldog győztes (Fotó: Vijesti.com)

 

A Regionális Ligában három ponttal maradt le a Jadran a Final Fourról, a Budva pedig az alsóházban végzett, így előrevetíthető volt, hogy ha összekerülnek a montenegrói bajnokságban, melyik együttes fog győztsen kikerülni a párharcból. Nos, a fináléban “összefutottak” két meccs elég volt Jovan Saricséknak, hogy elrendezzék a bajnok cím sorsát.

Tegnap, mint oldalunk is beszámolt róla egy montenegrói válogatottal is bővült az angyalföldiek jövő szezonbeli kerete, pár órája nemcsak ez a titulus illeti meg Jovan Saricsot.

Montenegrói bajnokság, döntő (második mérkőzés):

Budva – Jadran Herceg Novi 7-11 (0-2, 1-2, 2-3, 4-4) (2-0-ás összesítéssel bajnok a Jadran Herceg Novi)

Budva: Kralj, Manojlovics, Durdics 3, P. Cetkovics 1, Radanovics 1, Vujasevics, Radunovics 2, Raskovics, Tenzera, Murisics, Tomanovics, Franeta, Zubac, Mitrovics.

Jadran: Kandics, Ukropina, Popadics 1, Sekulics 1, Vidovics 2, Moskov, Banicevics, Sarics 2, Latinovics 4, Spaics, Draskovics 1, Pjesivac, Popovics, Gardasevics.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.