2016 május 20.

Montenegró: Gojkovics mindenkinek lehetőséget ad

A montenegrói szövetségi kapitány, Vladimir Gojkovics mindenkit ki szeretne próbálni a riói olimpia előtt, aki számításba jöhet. Ezért a szakvezető hamarosan megkezdi a munkát egy igen bő kerettel.

vladimirgojkovics

Két játékos kivételével – Jovan Sarics és Danilo Adzics – otthon játsznak, azok a játékosok, akiknek bizalmat szavazott az első körben Vladimir Gojkovics. Természtesen a tapasztalt, külföldön játszó játékosok később csatlakoznak majd a válogatotthoz, de a szakvezető mindenkinek lehetősget kíván adni.

Mint ismeretes Montenegró a januári Eb-n lett második, így nem kellett a trieszti kvalifikációs tornán részt vennie. A riói olimpián a B-jelű hatosba kapott besorolást az együttes, így velünk nem találkozik az első körben. Az együttes az
Egyesült Államokkal, Franciaországgal, Horvátországgal, Olaszországgal és Spanyolországgal meccsel. Ami a felkészülésüket illeti az ötkarikás játékokig Bukarestben vesznek részt egy tornán majd Japánnal kétkapuznak első körben.

A montenegrói válogatott kerete (az első körben rájuk számít Gojkovics):

Jovan Sarics, Slaven Kandics, Stefan Vidovics, Bojan Banicevics, Stefan Pjesivac, Vlado Popadics, Vladan Spaics, Duro Radovics, Petar Tesanovics, Nikolas Saveljics, Janko Krivokapics, Danilo Adzics, Bogdan Durdics, Blazo Mitrovics, Bogdan Vujasevics, Aleksandar Radanovics, Stefan Kovacsevics,  Petar CetkovicsHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek