2017 augusztus 12.

Molnár Tamás: álomszerű az egész

A Millennium már az elődöntőre készülhet a Masters vb-n. Molnár Tamás alig találta a szavakat a győztes negyeddöntő után, mikor a hangulatról beszélt.

Budapest, 2017. augusztus 7. A Millennium csapatnéven induló magyar válogatott vezetõedzõje, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi szövetségi kapitány, Kósz Zoltán másodedzõ, valamint Székely Bulcsú (takarásban), Molnár Tamás, Szécsi Zoltán kapus, Märcz Tamás, Benedek Tibor, Steinmetz Barnabás és Biros Péter (b-j) a kispadon a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkõzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 7-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

Molnár Tamás: Tisztában voltunk vele, hogy egy amerikai csapat az első két meccshez képest fizikálisan nehezebb lesz. Ezt bizonyította, hogy a center-bekk pozícióban komoly küzdelem folyt, sokkal több cserére volt szüksége a Zsoltnak és nekem, de biztosak voltunk benne, hogy azért nagy különbségű győzelem fog születni. Nem hiszem, hogy tartanunk kellene bárkitól. Fantasztikus hangult van, álomszerű az egész – mondta a center a Digi Sport-nak.

Emlékeztető: 

Masters vb, negyeddöntő (40+-os kategória)

Millennium – Darkside 16-1 (2-0, 5-1, 3-0, 6-0)
Gólszerzők: Benedek 3, Kásás 2, Varga Zs. 2, Molnár 2, Varga T. 1, Biros 1, Fodor 1, Kiss 1, vári 1, Marcz 1, Székely 1 ill. Amr 1Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.