2017 június 26.

Mindenki elégedett – Örömittas szavak a világliga-győztesektől

Dejan Szavics higgadtan értékelt. Az olaszok szövetségi kapitánya a küzdeni tudást emelte ki, és bizakodva várja a vb-t.

szerbiavilagligagyoztes2017

(Fotó: Serbia Waterpolo / facebook)

Mint ismeretes, tegnap Szerbia 10-9-re győzött Olaszország ellen a világliga döntőjében, most a főszereplők értkeltek:

Dejan Szavics, a szerb válogatott szövetségi kapitánya: Mindent megtettünk. Rosszul kezdtünk, de aztán jó dolgokat csináltunk. Még mindig van mit dolgozunk, kevés idő van a világbjnokságig. Megérdemelten nyertük meg a tornát.

Andrija Prlainovics: Ahogy várható volt, sokkal nehezebb mérkőzés volt, mint a csoportban. 4-0-ás hátrányból is visszajöttünk. Örülök ennek a győzelemnek, különösen azért, mert négy új játékos került be Rióhoz képest a csapatba

Radomir Drasovics: Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy nem lesz olyan eredménye a találkozónak mint a csoportban. Felálltunk hátrányból, nagyon boldog vagyok.

Mint ismeretes, 4-0-ra is vezettek az olaszok a világliga döntőjében a szerbek ellen. Alessandro Campagna szerint évek óta nem játszottak így a délszlávok ellen. “Ezúttal sokkal jobban játszottunk mint a csoportmeccseken ellenük. A védekezés is jobban működött.” Az olasz szakvezető szerint a szerbek mellett a horvátok és a magyar válogatott lehet a legnagyobb riválisa csapatának a világbajnokságon. Mindenekelőtt magukkal kell foglalkoznunk – zárta gondolatait a talájn mester.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.