2015 május 07.

Mezei Tamás: Jöhetnek az OSC nagydarab bekkjei

Idegenben is győzött a Ferencváros ellen a Szolnoki Dózsa-Közgép, így kettős győzelemmel lépett túl ellenfelén a bajnokság elődöntőjében, és került a fináléba. Mezei Tamást, a szolnokiak játékosát már arról kérdeztük, mi várható a döntőben.

mezei tuti

Mezei (6-os sapkában) készül a bekkekre ( Fotó: Szolnoki Dózsa/Facebook)

Május 12-én már a bajnokság döntőjének első mérkőzésére kerül sor, méghozzá Szolnokon. Kérdésünk arra vonatkozott, hogy milyen különbségekre lehet számítani az OSC-nél az Egerrel szemben.

– Az Egernek zártabb, statikusabb védekezése van, mint az OSC-nek – válaszolta Mezei Tamás. – a fővárosiaknál elég sok a fiatal, döntőbeli ellenfelünk ezért lendületesebb játékot játszik. Az OSC-ben játszik három nagydarab bekk, de én jobban szeretek a nagyobb bekkek ellen küzdeni. Most lesz két napunk, hogy rendbe tegyük a fejeket, és ráhangolódjunk a döntőre. Jövő kedden már meccs, sok időnk nem lesz pihenni.

EMLÉKEZTETŐ

E.On férfi vízilabda Ob I

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés

Ferencváros – Szolnoki Dózsa-Közgép 7-9 (2-2, 1-1, 0-4, 4-2)

Népliget, 300 néző

Vezette: dr. Marosvári, Székely B.

FTC: Gárdonyi – Avramovics, Csapó 1, Katonás 1, Nyéki, Ernyey, Roach, Regős Á. 1, Swift 1, Jansik Sz., Kolozsi 2, Marnitz G. 1, Pohl.

Vezetőedző: Varga Zsolt

Szolnok: Nagy V. – Gocics, Madaras 1, Vámos M. 2, Hangay, Mezei, Alekszics, Tóth M., Varga Dániel 1, Varga Dénes 3, Kis G. 1, Mitrovics 1, Jansik,.

Vezetőedző: Cseh Sándor

Gól/emberelőnyből 0/6 ill. 3/9

Gól/ötméteresből: – ill. 0/1

A párharc vége: 2-0 a Szolnoknak

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek