2016 június 07.

Merész András újra itthon vállalt munkát

A volt női szövetségi kapitány pár hónapos új-zélandi kitérő után tért haza.

MereszAndraskecskemet01

Újra itthon Merész András (Fotó: kecskemetihirhatar/facebook)

Új-Zélandon a Hutt Waterpolo Clubnál dolgozott Merész András. A női válogatottal Vb bronzérmes kapitány azonban június 2-án hazatért, és a Kecskeméti Sportiskola Vízilabda Szakosztály vezetője lett. Sőt, első évben a serdülő és ificsapat trénere lesz.

– Nagy reményekkel futok neki a munkának. Olyan szakosztályt szeretnénk felépíteni a lehető legrövidebb időn belül, ahova nagy örömmel járnak a gyerekek és az idősebbek is. És ahol nem megtartani kell a játékosokat, hanem elutasítani, mert olyan sokan leszünk. Ez kicsit még odébb van, de dolgozunk rajta. Egyet tudok ígérni: az összes szakmai tudásomat és minden emberi tulajdonságomat bevetem annak érdekében, hogy itt egyre jobban működjön a vízilabda. – mondta a sajtótájékozatón.

Szenes Márton a Hirös Sport Nonprofit Zrt. ügyvezetője elmondta, a város a 2024-es olimpiára készül. Addig pedig komoly eredémyeket szeretnének elérni. Ennek az építkezésnek részeként Merész András Kecskemétre.

Merész kinevezésével párhuzamosan a Kecskeméti Sportiskola vízilabda szakosztályának új edzője Adamik Gábor lett.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek