2015 augusztus 05.

Merész András felajánlotta lemondását

Felajánlotta lemondását Merész András, a kazanyi vizes világbajnokságon kilencedik helyen végzett női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

2672302 03.08.2015 Рита Кежтехели (Венгрия) и Главный тренер сборной Венгрии Андрес Мезеш во время матча 1/4 финала по водному поло среди женщин между сборными Канады и Венгрии на XVI чемпионате мира по водным видам спорта в Казани. Максим Богодвид/РИА Новости

A szakvezető a brazilok ellen 22-7-re megnyert szerdai helyosztó után telefonon tájékoztatta döntéséről Kemény Dénest, az MVLSZ elnökét. Személyes egyeztetés és a szövetség elnökségi ülése után várhatóak majd további információk a női válogatott szövetségi kapitányi posztját illetően – szól az MTI híre. A brazilok elleni mérkőzés után a kapitány a személyes szakmai jövőjével kapcsolatban annyit mondott: “Órák, napok kérdése és kiderül…”

Nem titkoltan éremért utazott a kazanyi világbajnokságra a magyar női válogatott, amely végül a csoportban a kínaiaktól és az oroszoktól, majd a negyeddöntőbe kerülésért az amerikaiaktól elszenvedett vereség után csak a kilencedik helyért játszhatott, melyet a kanadaiak és a brazilok legyőzésével meg is szerzett.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek