2014 július 10.

Megjelent Kiss Gergő életrajzi könyve

kiss gergo konybemutato01

Stílszerűen a Honvéd Tüzér utcai sporttelepén mutatta be háromszoros olimpiai bajnokunk önéletrajzi könyvét. A kötet három fő fejezetre tagolódik, a pályafutása kezdetétől, egészen a mai hétköznapokig enged életébe betekintést Kiss Gergő.

A mai könyvbemutatón már a helyszín választás sem volt megszokott, nem egy étterembe, nemis egy frekventált budapesti szórakozóhelyen mutatta be Kiss Gergő a könyvét, hanem a Honvéd Tüzér utcai Sporttelepén, – hogy miért? – Nosztalgia és a sportág mindörökké tartó imádata miatt – hangzott a válasz.

A könyv igazi felüdülés a vízilabdasportbarátok számára, ha belelapozunk a műbe három részre tagozódik. Az első fejezetben megismerhetjük első vízilabdás élményeit háromszoros olimpiai bajnkunknak, majd a fő sikerekről, a ‘vizes Dream Team’ elevenedik meg a könyv hasábjain a legvégén pedig a civil életébe nyerhetünk betekintést.

‘A sportról, a vízilabdáról és a pályafutásomról szól ez a könyv. A háttér országot akartam bemutatni: a felkészülést, a rengeteg munkát és a fontos mérkőzések mögötti érzéseket, történeteket, eseményeket, amik a közönség számára nem láthatók’ – mondta háromszoros olimpiai bajnokunk.

A műben több korábbi játékostársa, edzője is megszólal, többek között a szintén háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás, Benedek Tibor, a kétszeres ötkarikás aranyérmes Fodor Rajmund, Gergely István, valamint a válogatottat háromszor olimpiai győzelemig vezető korábbi szövetségi kapitány, Kemény Dénes.

Kis Gergő Könyvbemutató


Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.