2015 szeptember 23.

Megindult a fegyelmi eljárás a meccseire fogadott bíró ellen

Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) fegyelmi bizottsága kedden megkezdte a fegyelmi eljárást Horváth Csaba játékvezető ellen, aki több alkalommal is az általa vezetett meccsekre fogadott az előző idényben.

általanos kép0123

Mint ismeretes Horváth Csaba ellen fegyelmi eljárást kezdeményeztek, miután bebizonyosodott, hogy saját meccseire fogadott.
„A mai napra kitűzött tárgyaláson a Bizottság teljes létszámban képviselte magát, és megjelent Horváth Csaba is, aki saját maga képviseletét látta el. Együttműködő volt, nyilatkozatot tett, amely szinte mindenben megegyezett azzal, amelyet a nagy nyilvánosság előtt is megfogalmazott. Elismerte, hogy hibázott” – mondta az MVLSZ honlapjának Deák Péter, az fb elnöke.

Mindehhez hozzátette, hogy Horváth Csabával megállapodtak abban, hogy a szabályoknak megfelelően „a tényállást teljes mértékben meg próbáljuk felderíteni és felállítani”. Mint mondta, most az adatgyűjtés folyik, s további bizonyítási eljárás lefolytatására van szükség. Az fb meghosszabbította az első fokú tárgyalás időtartamát, s a testület következő – várhatóan harminc napon belül megtartott – ülésén várhatóan már döntés születhet az ügyben.
A magyar szövetség júliusban kapott jelzést a Szerencsejáték Zrt.-től arról, hogy az egyik élvonalbeli játékvezető több általa vezetett mérkőzésre is fogadásokat kötött.

MTI / Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek