2016 december 09.

Már tudni lehet, hányan pályáztak a kapitányi posztra!

Meglepően sok pályázat érkezett be a férfi kapitányi posztra. 

ferfi valogatott belgrad02

Azt egyelőre nem lehet tudni, személy szerint kik pályáztak Benedek Tibor megüresedett helyére, hiszen a szövetség ezzel nem akarja megzavarni a még zajló klubmunkát, de azt igen, hányan éltek a lehetőséggel.

Tizenhárom pályázat érkezett be, ezek között van magyar, külföldön élő magyar és külföldi szakember is. A Magyar Vízilabda Szövetség jövő hétre ígért bővebb tájékoztatást.

„A legutóbbi elnökségi ülésen az elnökség felhatalmazta Kemény Dénes elnököt arra, hogy a pályázatok beérkezésével egy időben vegye fel a kapcsolatot a jelöltekkel, és az elnökség tagjai is megkapják a pályázatokat – mondta Hesz Máté, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára. – A december 15-i elnökségi ülés fő napirendi pontja a kapitánykérdés, itt dönt majd a testület arról, milyen módon, nyilt, vagy titkos szavazással, választ kapitány, s minden bizonnyal ekkor döntés is születik a kapitány személyéről.”- áll a waterpolo.hu-n.

A pályázók között lehet, mint mi is megírtuk: Märcz Tamás, Vincze Balázs, Vad Lajos, Gyöngyösi András, Dabrowski Norbert, Cseh Sándor.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek