2014 augusztus 27.

Leány ifi Vb: Könnyed győzelem Dél-Afrika ellen

U18-as válogatottunk győzelemmel fejezte be a csoportmeccseit a madridi Vb-n. A mieink Dél-Afrikát simán verték az utolsó találkozón, így holnap vélhetően Japánnal találkozik a csapat, a tét immár a negyeddöntő…2014 u18as noi vb04
Győzelemmel zárta női válogatottunk a csoportküzdelmeket a madridi Vb-n. A harmadik játéknapon a dél-afrikaiak győzte le huszonegy góllal.

A mérkőzésen az első két negyed parádés védekezésének köszönhetően a válogatott nem kapott gólt, és 10-0-val fordulhatott Petrovics Mátyás-lányai. A harmadik negyedben, sem adták alább a csajok, 13-0-nál kaptuk az első gólt, Penney rezgette meg a hálónk, de erre is volt válaszunk. Az utolsó negyedet még megnyomta a válogatott, és a végén 23-4-re győzött.

Leány IFI Vb, 3. játéknap:

Dél-Afrika-Magyarország 3-24 (0-6, 0-4, 2-6, 1-8)
Gólszerzők: Penney 2, Versfeld, illetve Gurisatti 7, Kuna 5, Szilágyi 4, Horváth 3, Tóth, Leimeter, Hertzka, Varga, Máté 1-1

Két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárt a válogatott a csoportjában, így a B gruppettó harmadik helyezettjével játszunk majd, aki vélhetően JapánHozzászólás jelenleg nem lehetséges.