2015 július 22.

KSI: Újabb érkezők, szinte teljes a keret

Nagy mozgás volt a KSI keretében a nyáron, az eligazoltakat jórészt az utánpótlásból pótolták, de érkeztek Szolnokról vagy éppen a Ferencvárostól is. Horváth János vezetőedző a Honvédhoz távozó játékosokról is beszélt.

2014-2015 KSI - Szentes01

Nagy a mozgás a KSI-nél ezen a nyáron is. Négy meghatározó játékos, korosztályos válogatott távozott a klubtól. Fejős Róbert, Kovács Gergő, Kardos Gergely, Kalanovics Balázs nagy erőssége volt a csapatnak, kérdés, hogyan tovább. Horváth János vezetőedzőt kérdeztük.

– A KSI a magyar vízilabdáért dolgozik, játékosokat nevelünk – mondta el honlapunknak Horváth János vezetőedző. – Az idei szezon végeztével sem volt másként, a négy legpiacképesebb játékosunkat elvitte a Honvéd. talán megtarthattuk volna őket, de nem szerettük volna elvenni tőlük a továbblépés lehetőségét. Helyükre az egyesület volt játékosait hoztuk, illetve az utánpótlásból kerültek fel fiatalok?

– Hogy néz ki ezek után a keret?

– Nagyon fiatal, még a tavalyinál is fiatalabb. Mi mindig bő kerettel dolgoztunk, ezúttal is így lesz. Tavalyhoz képest különbség, hogy az ifiből, serdülőből felkerülők a következő szezonban nem kiegészítő emberek lesznek, a keret minden tagjára meghatározó szerep vár.

– Mi a csapat programja a szezonkezdetig?

– Második hete edzünk Balatonszéplakon, utána napközis rendszerben folytatjuk a Margitszigeten, napi hat-nyolc órai edzéssel. Egyelőre még nem körvonalazódott, hogy ezen kívül milyen kupákon, tornákon veszünk részt.

További átigazolási hírekről ITT olvashat!

KSI

Érkezik: Boros Tamás (Szentes), Rákos Márk (Ybl), Teleki András (Szolnok), Horváth Alex (Szentes), Bányai Márk (Honvéd), Berki Richárd (Ferencváros), Leposa Gábor, Zerinváry Lóránd, Kardos Alexander (mindannyian az utánpótláscsapattól)

Távozik: Fejős Róbert, Kovács Gergő, Kardos Gergely, Kalanovics Balázs (mind a négy Honvéd), Hangody György (abbahagyta)

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek